U bekijkt pagina: Home » 20 Cm Breed

Resultaten voor '20 Cm Breed'

Search Results 1 tot 12 van totaal 1375 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Eettafel Sky 180 Cm Breed - Wit
Eettafel Sky 180 Cm Breed - Wit
Eettafel Sky 180 Cm Breed - Wit
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Wit
Eettafel SKY van 180 cm breed in WitEettafel SKY is mooi afgewerkt in de kleur Wit. Het eettafel is 180 cm breed en 79 cm hoog met de diepte van 90 cm. Het tafel is verkrijgbaar is 2 afmetingen. Deze serie bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft.Kenmerken:- UIt de woonprogramma SKY- Krasbestendig- Handleiding bijgevoegd- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar inΒ 137 en 180 cm breed- Optioneel eetkamerstoel Lucca witAfmetingen:Breedte: 180 cmΒ Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Pesaro Mobilia
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €259.00
Magnify Blomus Planchet Mat Rvs En Mat Glas 50 Cm Breed Duo
Blomus Planchet Mat Rvs En Mat Glas 50 Cm Breed Duo
Blomus Planchet Mat Rvs En Mat Glas 50 Cm Breed Duo
Badkamer toilet
Planchets
Blomus
planchet uit mat rvs en gesatineerd glas 50 cm breed en 4 cm hoog, Serie Duo
roestvrijstaal (mat)
4 cm
50 cm
4008832685286
Review product
 
  €75.50
Magnify Eettafel Sky 137 Cm Breed - Wit
Eettafel Sky 137 Cm Breed - Wit
Eettafel Sky 137 Cm Breed - Wit
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Wit
Eettafel SKY van 137 cm breed in WitEettafel SKY is mooi afgewerkt in de kleur Wit. Het eettafel is 137 cm breed en 79 cm hoog met de diepte van 90 cm. Het tafel is verkrijgbaar is 2 afmetingen. Deze serie bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft.Kenmerken:- UIt de woonprogramma SKY- Krasbestendig- Handleiding bijgevoegd- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar inΒ 137 en 180 cm breed- Optioneel eetkamerstoel Lucca witAfmetingen:Breedte: 137 cmΒ Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.
Eetkamertafels
Eettafels
Pesaro Mobilia
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €249.00
Magnify Hangkast Freestyle 98 Cm Breed - Zwart Met Wit
Hangkast Freestyle 98 Cm Breed - Zwart Met Wit
Hangkast Freestyle 98 Cm Breed - Zwart Met Wit
Woonkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Wit,Zwart
Hangkast Freestyle van 98 cm breed in Zwart met WitHangkast Freestyle van 98 cm breed is mooi afgewerkt in de kleur zwart met wit. Het meubel is voorzien uit een klepdeur met gasveer. Hierdoor kun jij de ideale opbergruimte geven en zo al je spullen netjes en overzichtelijk opbergen. De deur is voorzien van een langwerpige metalen handgreep die over de gehele lengte van de deur loopt.Kenmerken:- Opbergvak met klepdeur- Deurfront met zwart glas- Breed slank handgreep- Zacht sluit mechanisme- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 98 cmHoogte: 39 cmDiepte: 29 cmMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met VeiligheidsglasMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Woonprogramma Freestyle bevat ook een Hangkast, Opbergkast, Boekenplank, Salontafel en een wandmeubel set. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.
Kasten
Hangkasten
Alamania
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €149.00
Magnify Eettafel Dama 137 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Dama 137 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Dama 137 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Hoogglans wit,Wit
Eettafel Dama 137 cm breed - Hoogglans witDeze eettafel Dama is een nieuw modern tafel die afgewerkt is in de kleur Hoogglans wit. Het meubel is uitgevoerd uit melamine en MDF hout. Afmetingen van het eettafels zijn 137 breed, 88 cm hoog en 90 diep en is ook te verkrijgen in 180 cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Kenmerken:- Woonprogramma Dama- FSC gecertificeerd houtmateriaal- Italiaans design- Eenvoudig te monteren- Verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen- Optioneel eetkamerstoelen Lucca witAfmetingen:Breedte: 137 cmHoogte: 88 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coating- MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!De Woonprogramma Dama bevat ook een Tv wandmeubel, Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel, eettafel 165 en 189 cm breed en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.
Eetkamertafels
Eettafels
Pesaro Mobilia
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €239.00
Magnify Eettafel Dama 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Dama 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Dama 180 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Hoogglans wit,Wit
Eettafel Dama 180 cm breed - Hoogglans witDeze eettafel Dama is een nieuw modern tafel die afgewerkt is in de kleur Hoogglans wit. Het meubel is uitgevoerd uit melamine en MDF hout. Afmetingen van het eettafels zijn 180 breed, 88 cm hoog en 90 diep en is ook te verkrijgen in 180 cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Kenmerken:- Woonprogramma Dama- FSC gecertificeerd houtmateriaal- Italiaans design- Eenvoudig te monteren- Verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen- Optioneel eetkamerstoelen Lucca witAfmetingen:Breedte: 180 cmHoogte: 88 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coating- MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!De Woonprogramma Dama bevat ook een Tv wandmeubel, Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel, eettafel 165 en 189 cm breed en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.
Eetkamertafels
Eettafels
Pesaro Mobilia
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €279.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Oslo 180 Tot 240 Cm Breed - Eiken
Uitschuifbare Eettafel Oslo 180 Tot 240 Cm Breed - Eiken
Uitschuifbare Eettafel Oslo 180 Tot 240 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Eiken
Uitschuifbare eettafel Oslo 180 tot 240 cm breed in de kleur eikenVerlengbaar Eettafel Oslo is een modern groot tafel geheel uitgevoerd in de kleur eiken van MDF hout. Optioneel kunt u de tafel verlengen met twee verlengbladen van a 60 cm breed, zo krijgt u een groter tafel van totaal 240 cm breed. Stijlvol eettafel voor liefhebbers van eiken hout, combineer uw woning samen met de overige modellen uit deze prachtige woonprogramma om uw woonkamer of eetkamer compleet te maken.Woonprogramma Oslo bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Salontafel, vitrinekast, Eettafel en een Tv meubel. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Oslo- Beton look tafelblad- Met 1 verlengbladen 60 cm breed- Uitschuifbaar door metalen geleidersAfmeting:Hoogte: 76 cmBreedte: 180 - 240 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coating- MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Ameubelment
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €419.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Tana 180 Tot 240 Cm Breed - Grijs Beton
Uitschuifbare Eettafel Tana 180 Tot 240 Cm Breed - Grijs Beton
Uitschuifbare Eettafel Tana 180 Tot 240 Cm Breed - Grijs Beton
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Grijs,Grijs beton
Uitschuifbare eettafel Tana 180 tot 240 cm breed in de kleur Grijs betonVerlengbaar Eettafel Tana is een modern groot tafel geheel uitgevoerd in de kleur Grijs beton. Optioneel kunt u de tafel verlengen met twee verlengbladen van a 60 cm breed, zo krijgt u een groter tafel van totaal 240 cm breed. Stijlvol eettafel voor liefhebbers van Grijs beton decor, combineer uw woning samen met de overige modellen uit deze prachtige woonprogramma om uw woonkamer of eetkamer compleet te maken.Woonprogramma Tana bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Salontafel, vitrinekast, Eettafel en een Tv meubel. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Tana- Beton look tafelblad- Met 1 verlengbladen 60 cm breed- Uitschuifbaar door metalen geleidersAfmeting:Hoogte: 76 cmBreedte: 180 - 240 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coating- MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Ameubelment
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €419.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Oslo 180 Tot 240 Cm Breed - Grijs Eiken
Uitschuifbare Eettafel Oslo 180 Tot 240 Cm Breed - Grijs Eiken
Uitschuifbare Eettafel Oslo 180 Tot 240 Cm Breed - Grijs Eiken
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Eiken,Grijs,Grijs eiken,Hoogglans wit,Wit
Uitschuifbare eettafel Oslo 180 tot 240 cm breed in de kleur grijs eikenVerlengbaar Eettafel Oslo is een modern groot tafel geheel uitgevoerd in de kleur Grijs eiken van MDF hout. Optioneel kunt u de tafel verlengen met twee verlengbladen van a 60 cm breed, zo krijgt u een groter tafel van totaal 240 cm breed. Stijlvol eettafel voor liefhebbers van grijs eiken hout, combineer uw woning samen met de overige modellen uit deze prachtige woonprogramma om uw woonkamer of eetkamer compleet te maken.Woonprogramma Oslo bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Salontafel, vitrinekast, Eettafel en een Tv meubel. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Oslo- Beton look tafelblad- Met 1 verlengbladen 60 cm breed- Uitschuifbaar door metalen geleidersAfmeting:Hoogte: 76 cmBreedte: 180 - 240 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coating- MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Ameubelment
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €419.00
Magnify Eettafel Palmira Olmo 165 Cm Breed - Canyon Eiken
Eettafel Palmira Olmo 165 Cm Breed - Canyon Eiken
Eettafel Palmira Olmo 165 Cm Breed - Canyon Eiken
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Canyon eiken,Eiken
Eettafel Palmira Olmo 165 cm breed in Canyon eikenDeze eettafel Palmira Olmo is een nieuw modern tafel die mooi afgewerkt is in de kleur Canyon eiken. Afmetingen van het eettafels zijn 165 breed, 76 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 189 lang of uitschuifbare eettafel van 140 tot 220 cm breed . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.De Woonprogramma Palmira Olmo bevat ook een Tv wandmeubel, Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel, eettafel 165 en 189 cm breed en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Palmira Olmo- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Eenvoudig te monteren- Verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen- Optioneel eetkamerstoel Lucca licht bruinAfmetingen:Breedte: 165 cmHoogte: 76 cmDiepte: 88 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Pesaro Mobilia
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €469.00
Magnify Eettafel Palmira Olmo 189 Cm Breed - Canyon Eiken
Eettafel Palmira Olmo 189 Cm Breed - Canyon Eiken
Eettafel Palmira Olmo 189 Cm Breed - Canyon Eiken
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Canyon eiken,Eiken
Eettafel Palmira Olmo 189 cm breed in Canyon eikenDeze eettafel Palmira Olmo is een nieuw modern tafel die mooi afgewerkt is in de kleur Canyon eiken. Afmetingen van het eettafels zijn 189 breed, 76 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 189 lang of uitschuifbare eettafel van 140 tot 220 cm breed . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.De Woonprogramma Palmira Olmo bevat ook een Tv wandmeubel, Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel, eettafel 165 en 189 cm breed en een Tv meubel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Palmira Olmo- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Eenvoudig te monteren- Verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen- Optioneel eetkamerstoel Lucca licht bruinAfmetingen:Breedte: 189 cmHoogte: 76 cmDiepte: 88 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Pesaro Mobilia
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €469.00
Magnify Wandkapstok Evian 80 Cm Breed - Grijs Rvs
Wandkapstok Evian 80 Cm Breed - Grijs Rvs
Wandkapstok Evian 80 Cm Breed - Grijs Rvs
Halmeubels
Merk 46 00
Eventuele korting: Grijs,Geborsteld zilver
Wandkapstok Evian van 80 cm breed in de kleur Grijs met RVS uitvoering is stijlvol wandkapstok voorzien van een hoedenrek en kapstokrailing die compleet gelast zijn aan elkaar. De kapstok kan direct aan de wand worden opgehangen door middel van 2 bevestiging ogen. Optioneel kunt u bijpassende kledinghangers voor uw kapstok bestellen, uitsluitend per set van 6 stuks. Kledinghanger B:Ronde vorm compleet gelast uitgevoerd in RVS, niet draaibaar45 cm breed x 19,5 cm hoog Kledinghanger C:Bestaat uit een geheel uitgevoerd in RVS, beide uiteinden kleine zwarte kunststof doppen.Gesloten onderkant, mogelijkheid om pantalon op te hangen45 cm breed x 19,5 cm hoog Afmetingen: Hoogte: 20 cm Breedte: 80 cm Diepte: 30 cm - stijlvolle kapstok strak design- compleet gelast- roede- hoedenplank Materiaal: RVS staal Montage: Kant en klaar, geen montage!
Halmeubels
Kapstokken
Zaloni
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €189.00
Search Results 1 tot 12 van totaal 1375 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Binnenhuis architectuur uit Denemarken
  (11 July 2018)
  Binnenhuis architectuur uit Denemarken De Deense binnenhuisarchitectuur is al tientallen jaren in gebruik en wordt nog steeds gebruikt. Dit komt ...
 • Woon design meubels gezocht en vergeleken
  (24 March 2018)
  Woon design meubels gezocht en vergeleken Zoekopdrachten door bezoekers Eettafel (25) Bijzettafel (18) Salontafel (17) Dienblad (14) ...
 • Hoekbanken vergelijken
  (01 December 2017)
  Hoekbank vergelijken Er zijn genoeg hoekbanken om te vergelijken. Zoek o.a. eens op de volgende termen Coming Lifestyle Swing Bank Coming Life...
 • Gezocht woon design
  (01 December 2017)
  Gezocht op Woon design meubels: Zoekopdrachten door bezoekers Eettafel (21) Salontafel (17) Bijzettafel (15) Dienblad (13) Kapstok (10...
 • Alle nieuwsberichten »