U bekijkt pagina: Home » Kaptafel

Resultaten voor 'Kaptafel'

Search Results 1 tot 9 van totaal 9
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Lotus Kaptafel Wit
Lotus Kaptafel Wit
Lotus Kaptafel Wit
Slaapkamer
Merk 20 00
Eventuele korting: Wit
Lotus Kaptafel WitLotus kaptafel is een compact sidetable voor in uw slaapkamer of in uw hal en voorzien van een ladevak. De Lotus tafel is ook te gebruiken als eventueel werktafel of laptoptafel in uw werkkamer. De Lotus kaptafel is leverbaar in twee kleuren.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating.Β Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Kenmerken:- Slijtvast- Hoog kwaliteit- Krasbestendig- Eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 100 cmHoogte: 80 cmDiepte: 40 cmMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Slaapkamer
Kaptafels
FD Furniture
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €99.00
Magnify Lotus Kaptafel Eiken
Lotus Kaptafel Eiken
Lotus Kaptafel Eiken
Slaapkamer
Merk 20 00
Eventuele korting: Eiken
Lotus Kaptafel in EikenLotus kaptafel is een compact sidetable in de kleur Sonoma eiken voor in uw slaapkamer of in uw hal. De Lotus tafel is ook te gebruiken als eventueel werktafel of laptoptafel in uw werkkamer. Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Om meer meubels te bekijken uit onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Slijtvast- Hoog kwaliteit- Krasbestendig- Eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 100 cmHoogte: 80 cmDiepte: 40 cmMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Slaapkamer
Kaptafels
FD Furniture
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €99.00
Magnify Bureau / Kaptafel geena Massief Acacia 120 X 37cm
Bureau / Kaptafel geena Massief Acacia 120 X 37cm
Bureau / Kaptafel geena Massief Acacia 120 X 37cm
Tafels
Lifestylefurn
Tafels | Bureaus
Tafels
Z-51/1152
LifestyleFurn
219.00
Review product
 
  €185.00
Magnify Kaptafel Cube 100 Cm Breed Acacia Bruin
Kaptafel Cube 100 Cm Breed Acacia Bruin
Kaptafel Cube 100 Cm Breed Acacia Bruin
Slaapkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Acacia,Bruin
Kaptafel Cube van 100 cm breed in Acacia Bruin kleurDit bureau/kaptafeltje Cube is uitgevoerd in acacia hout met houten tapse pootjes. Verder heeft het model 2 lades, waardoor diverse spulletjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen. Gezien de afmeting kan hij uitstekend worden gebruikt als bureau, maar ook als kaptafel. Dit artikel behoort tot de Cube serie waarin tevens een ladekast, salontafel en twee soorten bergmeubels verkrijgbaar is. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Massief Acacia hout. Om meer meubels te bekijken uit onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Woonprogramma Cube- Uitgevoerd in acacia hout- 2 Laden- Natuurlijk afgewerkt- Eenvoudig te reinigenAfmetingen:Breedte: 100 cmHoogte: 76 cmDiepte: 50 cmKleur: AcaciaMateriaal: Acacia houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Slaapkamer
Kaptafels
Zaloni
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €259.00
Magnify Ladekast Cube 52 Cm Hoog Acacia Bruin
Ladekast Cube 52 Cm Hoog Acacia Bruin
Ladekast Cube 52 Cm Hoog Acacia Bruin
Woonkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Acacia,Bruin
Ladekast van Cube 52 cm hoog in acacia bruinDeze ladekast Cube is uitgevoerd in acacia hout met houten tapse pootjes. Verder heeft het model 2 lades, waardoor diverse spulletjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen. Aangezien de lades een andere afmeting hebben, geeft dit een speels effect. Deze ladekast behoort tot de Cube-serie waarin tevens een salontafel, bergmeubels en een bureau/kaptafel verkrijgbaar is. Het meubel heeft en moderne uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Om meer meubels te bekijken uit onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Woonprogramma Cube- Uitgevoerd in acacia hout- 2 Laden- Natuurlijk afgewerkt- Eenvoudig te reinigenAfmetingen:Hoogte: 52 cmBreedte: 40 cmDiepte: 35 cmKleur: AcaciaMateriaal: Acacia houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kasten
Ladenkasten
Zaloni
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €159.00
Magnify Ladekast Cube L 75 Cm Hoog Acacia Bruin
Ladekast Cube L 75 Cm Hoog Acacia Bruin
Ladekast Cube L 75 Cm Hoog Acacia Bruin
Woonkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Acacia,Bruin
Ladekast van Cube L 75 cm hoog in Acacia bruinDeze ladekast Cube is uitgevoerd in acacia hout met houten tapse pootjes. Verder heeft het model 2 lades, waardoor diverse spulletjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen. Aangezien de lades een andere afmeting hebben, geeft dit een speels effect. Deze ladekast behoort tot de Cube-serie waarin tevens een salontafel, bergmeubels en een bureau/kaptafel verkrijgbaar is. Het meubel heeft en moderne uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Om meer meubels te bekijken uit onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Woonprogramma Cube- Uitgevoerd in acacia hout- 2 Laden- Natuurlijk afgewerkt- Eenvoudig te reinigenAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 60 cmDiepte: 36 cmKleur: AcaciaMateriaal: Acacia houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kasten
Ladenkasten
Zaloni
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €199.00
Magnify Ladekast Cube R 75 Cm Hoog Acacia Bruin
Ladekast Cube R 75 Cm Hoog Acacia Bruin
Ladekast Cube R 75 Cm Hoog Acacia Bruin
Woonkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Acacia,Bruin
Ladekast van Cube R 75 cm hoog in Acacia bruinDeze ladekast Cube is uitgevoerd in acacia hout met houten tapse pootjes. Verder heeft het model 2 lades, waardoor diverse spulletjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen. Aangezien de lades een andere afmeting hebben, geeft dit een speels effect. Deze ladekast behoort tot de Cube-serie waarin tevens een salontafel, bergmeubels en een bureau/kaptafel verkrijgbaar is. Het meubel heeft en moderne uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Om meer meubels te bekijken uit onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Woonprogramma Cube- Uitgevoerd in acacia hout- 2 Laden- Natuurlijk afgewerkt- Eenvoudig te reinigenAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 60 cmDiepte: 36 cmKleur: AcaciaMateriaal: Acacia houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kasten
Ladenkasten
Zaloni
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €199.00
Magnify Ladekast Cube 49 Cm Hoog Acacia Bruin
Ladekast Cube 49 Cm Hoog Acacia Bruin
Ladekast Cube 49 Cm Hoog Acacia Bruin
Woonkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Acacia,Bruin
Ladekast Cube van 49 cm hoog in Acacia bruinDeze ladekast Cube is uitgevoerd in acacia hout met houten tapse pootjes. Verder heeft het model 3 lades, waardoor diverse spulletjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen. Aangezien de lades een andere afmeting hebben, geeft dit een speels effect. Deze ladekast behoort tot de Cube-serie waarin tevens een salontafel, bergmeubels en een bureau/kaptafel verkrijgbaar is. Het meubel heeft en moderne uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Om meer meubels te bekijken uit onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Woonprogramma Cube- Uitgevoerd in acacia hout- 3 Laden- Natuurlijk afgewerkt- Eenvoudig te reinigenAfmetingen:Hoogte: 49 cmBreedte: 103 cmDiepte: 36 cmKleur: AcaciaMateriaal: Acacia houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kasten
Ladenkasten
Zaloni
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €289.00
Magnify Salontafel Cube 70 Cm Breed Acacia Bruin
Salontafel Cube 70 Cm Breed Acacia Bruin
Salontafel Cube 70 Cm Breed Acacia Bruin
Woonkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Acacia,Bruin
Salontafel Cube van 70 cm breed in Acacia bruinSalontafel Cube is uitgevoerd in acacia hout met houten tapse pootjes. Verder is het meubel voorzien van 4 lades, waardoor diverse spulletjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen. Aangezien de lades 2 om 2 een andere hoogte hebben, geeft dit een speels effect. Deze salontafel behoort tot de woonserie Cube waarin tevens een ladekast, bergmeubels en een bureau/kaptafel verkrijgbaar is. Deze woonserie Cube bestaat uit Acacia naturel en Acacia leem meubels die je interieur een moderne uitstraling geeft. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Acacia hout, een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Om meer meubels te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in acacia hout- Natuurlijk afgewerkt- Eenvoudig te reinigen- Voorzien van 4 ladesAfmeting:Hoogte: 40 cmBreedte: 70 cmDiepte: 60 cmKleur: Acacia naturelMateriaal tafelblad: Acacia houtmassiefMateriaal frame: houten tapse pootjesMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Tafels
Salontafels
Zaloni
nieuw
In voorraad
Review product
 
  €319.00
Search Results 1 tot 9 van totaal 9

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Binnenhuis architectuur uit Denemarken
  (11 July 2018)
  Binnenhuis architectuur uit Denemarken De Deense binnenhuisarchitectuur is al tientallen jaren in gebruik en wordt nog steeds gebruikt. Dit komt ...
 • Woon design meubels gezocht en vergeleken
  (24 March 2018)
  Woon design meubels gezocht en vergeleken Zoekopdrachten door bezoekers Eettafel (25) Bijzettafel (18) Salontafel (17) Dienblad (14) ...
 • Hoekbanken vergelijken
  (01 December 2017)
  Hoekbank vergelijken Er zijn genoeg hoekbanken om te vergelijken. Zoek o.a. eens op de volgende termen Coming Lifestyle Swing Bank Coming Life...
 • Gezocht woon design
  (01 December 2017)
  Gezocht op Woon design meubels: Zoekopdrachten door bezoekers Eettafel (21) Salontafel (17) Bijzettafel (15) Dienblad (13) Kapstok (10...
 • Alle nieuwsberichten »