U bekijkt pagina: Home » Uitschuifbare Eettafel

Resultaten voor 'Uitschuifbare Eettafel'

Search Results 1 tot 12 van totaal 1534 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Uitschuifbare Eettafel Alto 180 Tot 257 Cm Breed - Hoogglans Taupe Met Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Alto 180 Tot 257 Cm Breed - Hoogglans Taupe Met Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Alto 180 Tot 257 Cm Breed - Hoogglans Taupe Met Hoogglans Wit
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Hoogglans taupe,Hoogglans wit,Taupe,Wit
Uitschuifbare eettafel Alto 180 tot 257 cm breed in Hoogglans Taupe met Hoogglans WitDeze eettafel van 180 x 104 cm breed uit woonprogramma Alto is een stijlvol groot tafel met mogelijkheid om het te verlengen tot wel 277 cm breed met de uitschuifbaar tafelblad. De uitschuifbaar eettafel heeft hoogglans wit tafelbladen die dankzij metalen geleiders uitgeschoven kunnen worden. Onder de tafelbladen bevindt zich extra bladen. De hoogglans taupe oppervlakte in combinatie met hoogglans wit bladen zorgen ervoor dat de Alto eettafel een verfrissend strak look uitstraalt binnen uw eetkamer.Woonprogramma Neva bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Vitrinekast, Boekenplanken, Salontafel, Eetkamerstoel, Verlengbaar eettafel en een Tv meubel. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Hoogglans wit tafelblad- Uitschuifbaar blad, 47 cm- Metalen geleiders- L-potenAfmeting:Hoogte: 76 cmBreedte: 180 - 277 cmDiepte: 104 cmMateriaal: MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Ameubelment
nieuw
In voorraad
Review product
 
  589.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Hoogglans wit,Wit
Uitschuifbare Eettafel Lokosta van 160 t/m 412 cm breed in Hoogglans WitDesign robuust eettafel Lokosta is een nieuw modern groot eettafel in compleet hoogglans wit voor in de eetkamer. De tafelblad is verlengbaar met een Uitschuifbare systeem die verlengd kan worden met extra bladen van 160cm tot 412cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.De bladen kunnen opgeborgen worden in de tafelblad. De dikke tafelblad en de blokpoten geven deze tafel een extra stijlvol robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 4 hoogglans kleuren leverbaar. Estetisch en strak design vormen een compleet nieuw uitstraling met de Voctoria eettafel.Eettafel is gemaakt van hoogglans MDF, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers.Kleuren:Compleet Hoogglans WitHoogglans Wit met Hoogglans CappucinoHoogglans Wit met GrijsHoogglans Wit met ZwartKenmerken:- Tafel heeft een spreidingsfunctie 160 cm - 223 cm - 286 cm - 349 cm - 412 cm!- Tafelbladen bevinden zich in de tafel- Verkrijgbaar in 4 kleuren- in 5 paketten verpaktAfmetingen:Breedte: 160 tot 412 cm Hoogte: 75 cmDiepte: 89 cmMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Hubertus Meble
nieuw
In voorraad
Review product
 
  1439.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit Met Zwart
Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit Met Zwart
Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit Met Zwart
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Hoogglans wit,Wit,Hoogglans zwart,Zwart
Uitschuifbare Eettafel Lokosta van 160 t/m 412 cm breed in Hoogglans Wit met zwartDesign robuust eettafel Lokosta is een nieuw modern groot eettafel in hoogglans wit met zwart voor in de eetkamer. De tafelblad is verlengbaar met een Uitschuifbare systeem die verlengd kan worden met extra bladen van 160cm tot 412cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.De bladen kunnen opgeborgen worden in de tafelblad. De dikke tafelblad en de blokpoten geven deze tafel een extra stijlvol robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 4 hoogglans kleuren leverbaar. Estetisch en strak design vormen een compleet nieuw uitstraling met de Voctoria eettafel.Eettafel is gemaakt van hoogglans MDF, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers.Kleuren:Compleet Hoogglans WitHoogglans Wit met CappucinoHoogglans Wit met GrijsHoogglans Wit met ZwartKenmerken:- Tafel heeft een spreidingsfunctie 160 cm - 223 cm - 286 cm - 349 cm - 412 cm!- Tafelbladen bevinden zich in de tafel- Verkrijgbaar in 4 kleuren- in 5 paketten verpaktAfmetingen:Breedte: 160 tot 412 cm Hoogte: 75 cmDiepte: 89 cmMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Hubertus Meble
nieuw
In voorraad
Review product
 
  1439.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit Met Grijs
Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit Met Grijs
Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit Met Grijs
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Hoogglans wit,Wit,Grijs,Hoogglans grijs
Uitschuifbare Eettafel Lokosta van 160 t/m 412 cm breed in Hoogglans Wit met grijsDesign robuust eettafel Lokosta is een nieuw modern groot eettafel in hoogglans wit met grijs voor in de eetkamer. De tafelblad is verlengbaar met een Uitschuifbare systeem die verlengd kan worden met extra bladen van 160cm tot 412cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.De bladen kunnen opgeborgen worden in de tafelblad. De dikke tafelblad en de blokpoten geven deze tafel een extra stijlvol robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 4 hoogglans kleuren leverbaar. Estetisch en strak design vormen een compleet nieuw uitstraling met de Voctoria eettafel.Eettafel is gemaakt van hoogglans MDF, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers.Kleuren:Compleet Hoogglans WitHoogglans Wit met CappucinoHoogglans Wit met GrijsHoogglans Wit met ZwartKenmerken:- Tafel heeft een spreidingsfunctie 160 cm - 223 cm - 286 cm - 349 cm - 412 cm!- Tafelbladen bevinden zich in de tafel- Verkrijgbaar in 4 kleuren- in 5 paketten verpaktAfmetingen:Breedte: 160 tot 412 cm Hoogte: 75 cmDiepte: 89 cmMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Hubertus Meble
nieuw
In voorraad
Review product
 
  1439.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit Met Cappuccino
Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit Met Cappuccino
Uitschuifbare Eettafel Lokosta 160cm Tot 412cm - Hoogglans Wit Met Cappuccino
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Hoogglans wit,Wit,Cappuccino,Hoogglans cappuccino
Uitschuifbare Eettafel Lokosta van 160 t/m 412 cm breed in Hoogglans Wit met CappuccinoDesign robuust eettafel Lokosta is een nieuw modern groot eettafel in hoogglans wit met Cappuccino voor in de eetkamer. De tafelblad is verlengbaar met een Uitschuifbare systeem die verlengd kan worden met extra bladen van 160cm tot 412cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.De bladen kunnen opgeborgen worden in de tafelblad. De dikke tafelblad en de blokpoten geven deze tafel een extra stijlvol robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 4 hoogglans kleuren leverbaar. Estetisch en strak design vormen een compleet nieuw uitstraling met de Voctoria eettafel.Eettafel is gemaakt van hoogglans MDF, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers.Kleuren:Compleet Hoogglans WitHoogglans Wit met CappuccinoHoogglans Wit met GrijsHoogglans Wit met ZwartKenmerken:- Tafel heeft een spreidingsfunctie 160 cm - 223 cm - 286 cm - 349 cm - 412 cm!- Tafelbladen bevinden zich in de tafel- Verkrijgbaar in 4 kleuren- in 5 paketten verpaktAfmetingen:Breedte: 160 tot 412 cm Hoogte: 75 cmDiepte: 89 cmMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Hubertus Meble
nieuw
In voorraad
Review product
 
  1439.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Oslo 180 Tot 240 Cm Breed - Eiken
Uitschuifbare Eettafel Oslo 180 Tot 240 Cm Breed - Eiken
Uitschuifbare Eettafel Oslo 180 Tot 240 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Eiken
Uitschuifbare eettafel Oslo 180 tot 240 cm breed in de kleur eikenVerlengbaar Eettafel Oslo is een modern groot tafel geheel uitgevoerd in de kleur eiken van MDF hout. Optioneel kunt u de tafel verlengen met twee verlengbladen van a 60 cm breed, zo krijgt u een groter tafel van totaal 240 cm breed. Stijlvol eettafel voor liefhebbers van eiken hout, combineer uw woning samen met de overige modellen uit deze prachtige woonprogramma om uw woonkamer of eetkamer compleet te maken.Woonprogramma Oslo bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Salontafel, vitrinekast, Eettafel en een Tv meubel. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Oslo- Beton look tafelblad- Met 1 verlengbladen 60 cm breed- Uitschuifbaar door metalen geleidersAfmeting:Hoogte: 76 cmBreedte: 180 - 240 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coating- MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Ameubelment
nieuw
In voorraad
Review product
 
  419.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel mads 210 - 310 X 100cm
Uitschuifbare Eettafel mads 210 - 310 X 100cm
Uitschuifbare Eettafel mads 210 - 310 X 100cm
Tafels
Scantona
Tafels | Eettafels
Tafels
AC-H000015491
Scantona
959.00
Review product
 
  799.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Salino 160cm Tot 256cm - Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Salino 160cm Tot 256cm - Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Salino 160cm Tot 256cm - Hoogglans Wit
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Hoogglans wit,Wit
Uitschuifbare Eettafel Salino van 160 t/m 256 cm breed in Hoogglans WitUitschuifbare eettafel Salino is gemaakt van MDF hout verder is het eettafel mooi afgewerkt in compleet hoogglans wit. De randen van de tafelblad van Salino hebben een specifieke DUO-structuur. Als gevolg daarvan geeft het een illusie alsof het oppervlak van de tafelblad bedekt was met een glasplaat. De tafelblad is verlengbaar met een Uitschuifbare systeem die verlengd kan worden met extra bladen van 160 cm tot 256 cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Het basismateriaal dat bij de productie van de Salino tafel wordt gebruikt, is een MDF-hout, bedekt met een hoogglans acrylmat. Drie buizen van chroomstaal, 25 mm in diameter, zijn zeker een belangrijk decoratief element.De tafel is maar liefst in 4 hoogglans kleuren leverbaar.Kleuren:Compleet Hoogglans WitHoogglans Wit met CappucinoHoogglans Wit met GrijsHoogglans Wit met ZwartKenmerken:- Tafel heeft een spreidingsfunctie 160 - 256 cm!- De tafelblad heeft een coating met verbeterde krasbestendigheid- DUO-structuur- Verkrijgbaar in 4 kleuren- Verpakt in 3 paketten- Gratis verzendingAfmetingen:Breedte: 160 tot 256 cm Hoogte: 75 cmDiepte: 90 cmMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Hubertus Meble
nieuw
In voorraad
Review product
 
  759.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Tana 180 Tot 240 Cm Breed - Grijs Beton
Uitschuifbare Eettafel Tana 180 Tot 240 Cm Breed - Grijs Beton
Uitschuifbare Eettafel Tana 180 Tot 240 Cm Breed - Grijs Beton
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Grijs,Grijs beton
Uitschuifbare eettafel Tana 180 tot 240 cm breed in de kleur Grijs betonVerlengbaar Eettafel Tana is een modern groot tafel geheel uitgevoerd in de kleur Grijs beton. Optioneel kunt u de tafel verlengen met twee verlengbladen van a 60 cm breed, zo krijgt u een groter tafel van totaal 240 cm breed. Stijlvol eettafel voor liefhebbers van Grijs beton decor, combineer uw woning samen met de overige modellen uit deze prachtige woonprogramma om uw woonkamer of eetkamer compleet te maken.Woonprogramma Tana bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Salontafel, vitrinekast, Eettafel en een Tv meubel. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Tana- Beton look tafelblad- Met 1 verlengbladen 60 cm breed- Uitschuifbaar door metalen geleidersAfmeting:Hoogte: 76 cmBreedte: 180 - 240 cmDiepte: 90 cmMateriaal:- Hoogwaardig Kwalitatief hout- Melaminehars coating- MDF houtMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Ameubelment
nieuw
In voorraad
Review product
 
  419.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Anton 160cm Tot 260cm - Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Anton 160cm Tot 260cm - Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Anton 160cm Tot 260cm - Hoogglans Wit
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Hoogglans wit,Wit
Uitschuifbare Eettafel Anton van 160 t/m 260 cm breed in Hoogglans WitDesign robuust eettafel Anton is een nieuw modern groot tafel in compleet hoogglans wit voor in de eetkamer. De tafelblad is verlengbaar met een Uitschuifbare systeem die verlengd kan worden met extra bladen van 160cm tot 260cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 14 personen.De bladen kunnen opgeborgen worden in de tafelblad. De dikke tafelblad en de blokpoten geven deze tafel een extra stijlvol robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 4 hoogglans kleuren leverbaar. Estetisch en strak design vormen een compleet nieuw uitstraling met de Voctoria eettafel.Eettafel is gemaakt van hoogglans MDF, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers.Kleuren:Compleet Hoogglans WitHoogglans Wit met CappucinoHoogglans Wit met GrijsHoogglans Wit met ZwartKenmerken:- Eettafel heeft een extra plank- Met een gesloten deur met Push to Open systeem- Verkrijgbaar in 4 kleuren- in 3 paketten verpaktAfmetingen:Breedte: 160 tot 260 cm Hoogte: 75 cmDiepte: 89 cmMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Hubertus Meble
nieuw
In voorraad
Review product
 
  899.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Anton 160cm Tot 260cm - Hoogglans Wit Met Grijs
Uitschuifbare Eettafel Anton 160cm Tot 260cm - Hoogglans Wit Met Grijs
Uitschuifbare Eettafel Anton 160cm Tot 260cm - Hoogglans Wit Met Grijs
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Hoogglans wit,Wit,Grijs,Hoogglans grijs
Uitschuifbare Eettafel Anton van 160 t/m 260 cm breed in Hoogglans wit met GrijsDesign robuust eettafel Anton is een nieuw modern groot tafel in hoogglans wit met hoogglans grijsvoor in de eetkamer. De tafelblad is verlengbaar met een Uitschuifbare systeem die verlengd kan worden met extra bladen van 160cm tot 260cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 14 personen.De bladen kunnen opgeborgen worden in de tafelblad. De dikke tafelblad en de blokpoten geven deze tafel een extra stijlvol robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 4 hoogglans kleuren leverbaar. Estetisch en strak design vormen een compleet nieuw uitstraling met de Voctoria eettafel.Eettafel is gemaakt van hoogglans MDF, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers.Kleuren:Compleet Hoogglans WitHoogglans Wit met CappucinoHoogglans Wit met GrijsHoogglans Wit met ZwartKenmerken:- Eettafel heeft een extra plank- Met een gesloten deur met Push to Open systeem- Verkrijgbaar in 4 kleuren- in 3 paketten verpaktAfmetingen:Breedte: 160 tot 260 cm Hoogte: 75 cmDiepte: 89 cmMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Hubertus Meble
nieuw
In voorraad
Review product
 
  899.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Anton 160cm Tot 260cm - Hoogglans Wit Met Cappuccino
Uitschuifbare Eettafel Anton 160cm Tot 260cm - Hoogglans Wit Met Cappuccino
Uitschuifbare Eettafel Anton 160cm Tot 260cm - Hoogglans Wit Met Cappuccino
Eetkamer
Merk 0 00
Eventuele korting: Hoogglans wit,Wit,Cappuccino,Hoogglans cappuccino
Uitschuifbare Eettafel Anton van 160 t/m 260 cm breed in Hoogglans wit met CappuccinoDesign robuust eettafel Anton is een nieuw modern groot tafel in hoogglans wit met hoogglans Cappuccinovoor in de eetkamer. De tafelblad is verlengbaar met een Uitschuifbare systeem die verlengd kan worden met extra bladen van 160cm tot 260cm breed. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 14 personen.De bladen kunnen opgeborgen worden in de tafelblad. De dikke tafelblad en de blokpoten geven deze tafel een extra stijlvol robuuste karakter. De tafel is maar liefst in 4 hoogglans kleuren leverbaar. Estetisch en strak design vormen een compleet nieuw uitstraling met de Voctoria eettafel.Eettafel is gemaakt van hoogglans MDF, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers.Kleuren:Compleet Hoogglans WitHoogglans Wit met CappuccinoHoogglans Wit met GrijsHoogglans Wit met ZwartKenmerken:- Eettafel heeft een extra plank- Met een gesloten deur met Push to Open systeem- Verkrijgbaar in 4 kleuren- in 3 paketten verpaktAfmetingen:Breedte: 160 tot 260 cm Hoogte: 75 cmDiepte: 89 cmMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamertafels
Eettafels
Hubertus Meble
nieuw
In voorraad
Review product
 
  899.00
Search Results 1 tot 12 van totaal 1534 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Binnenhuis architectuur uit Denemarken
  (11 July 2018)
  Binnenhuis architectuur uit Denemarken De Deense binnenhuisarchitectuur is al tientallen jaren in gebruik en wordt nog steeds gebruikt. Dit komt ...
 • Woon design meubels gezocht en vergeleken
  (24 March 2018)
  Woon design meubels gezocht en vergeleken Zoekopdrachten door bezoekers Eettafel (25) Bijzettafel (18) Salontafel (17) Dienblad (14) ...
 • Hoekbanken vergelijken
  (01 December 2017)
  Hoekbank vergelijken Er zijn genoeg hoekbanken om te vergelijken. Zoek o.a. eens op de volgende termen Coming Lifestyle Swing Bank Coming Life...
 • Gezocht woon design
  (01 December 2017)
  Gezocht op Woon design meubels: Zoekopdrachten door bezoekers Eettafel (21) Salontafel (17) Bijzettafel (15) Dienblad (13) Kapstok (10...
 • Alle nieuwsberichten »